RT - logo.
Villa O - Skreddersydd murstein i lineært format.

Villa O - Skreddersydd murstein i lineært format

Arkitektfirmaet Hünerwadel Albers & Partner ble grunnlagt i 1999 av Philip Albers og Marc Hünerwadel i Zürich. Nå kompletterer Sandra Keller og Sebastian Gabriel teamet som partnere. Firmaet arbeider hovedsakelig med nybygg av høy kvalitet, som eneboliger og flerfamiliehus. Men ombygginger inngår også i arkitektenes arbeidsområde.

 

Arkitektfirmaet Hünerwadel Albers & Partner fra Sveits legemliggjør typiske sveitsiske verdier i alle aspekter av sitt arbeid.

 

Deres prosjekter og designkonsepter kjennetegnes av en enorm kjærlighet til detaljer og et urokkelig engasjement for å skape varig skjønnhet. Resultatet er alltid et skreddersydd resultat av et meget intensivt, nesten vennskapelig samarbeid med den respektive kunden. På denne måten kombinerer de sveitsisk presisjon, pålitelighet og høy verdsettelse av kvalitet og estetikk i hvert av sine verk

 

 

 

// Design

 

En fremtredende særpreg ved bygningskroppen er de avrundede hjørnene og den bølgende bakfasaden. Dette markante designtemaet oppstår fra den lett buede byggelinjen med en radius på cirka 90 meter. Fire forskjellige radier preger den imponerende estetikken og smelter sammen med de mange estetiske detaljene og arkitektoniske finessene til en unik symbiose. De avrundede mursteinene og de prefabrikkerte byggekomponentene som var nødvendige for dette byggeprosjektet, ble spesifikt produsert av Randers Tegl. I tillegg skaper spennende forskyvninger i etasjedelene viktige takutstikk for skyggelegging og gir bygningen en organisk, dynamisk form.

 

// Fasaden

 

Den moderne villaen imponerer både innvendig og utvendig med mange perfekt koordinerte detaljer. Et vesentlig element i dette harmoniske ensemblet er den levende overflaten på den mørke ULTIMA RT 151-teglen. Denne teglstenen ble valgt ikke bare på grunn av byggherres høye krav til eksklusivitet og bærekraft, men også fordi den får den store bygningskroppen til å fremstå som mindre og mer kompakt.

Fasaden mot hagesiden åpner seg generøst, i motsetning til den lukkede baksiden som vender mot nordøst. Terrasser, balkonger, hage, svømmebasseng og en fantastisk utsikt skaper her et sted for liv og bevegelse. Bygningens forside, med sine vidstrakte glasspartier, er det virkelige høydepunktet. Den utgjør bakgrunnen for de allsidige og spennende oppholdsrommene og fungerer samtidig som en forbindelse til naturen.

 

// Materialet

 

ULTIMA RT 151 fremtrer i et fargespill fra antrasitt til svart med subtile lysere nyanser. Den jordaktige varmen veksler mellom lyse og mørke toner. Denne teglstenen er ideell for ekstraordinære prosjekter. Materialet kan også brukes spesifikt i innemiljøer, som her i inngangspartiet for å kle en søyle eller for å skape en stemningsfull innredning i vinkjelleren.

 

 

ULTIMA er rene naturprodukter og helt resirkulerbare. De består av leire og sand uten skadelige tilsetningsstoffer og kjennetegnes av en ekstremt lang levetid. Dette gjør dem til et spesielt bærekraftig valg for byggeprosjekter som skal bestå i generasjoner og etterlate et lavt karbonavtrykk.

 

ULTIMA // A work of art

 

Ultima-formatet er den mest eksklusive serien av murstein som vi noensinne har produsert. Serien inneholder unike murstein med mange detaljer og spennende fargespill. Alle mursteinene i serien har gjennomgått en omfattende produksjonsprosess for å oppnå sitt endelige uttrykk. Deres unike overflatestruktur gir en markant, dynamisk fasade som er rik på variasjoner.

// Oppdag mulighetene med ULTIMA

 

Dette er bare noen av våre ULTIMA-varianter. Vil du vite mer om ULTIMA? Når store ideer, utmerket håndverk og eksklusive materialer møtes, oppstår unik arkitektur! Spesielle prosjekter krever spesielle murstein.


Oppdag vårt utvalg av ULTIMA nå!


 

About // Credits

 

MURSTEIN
ULTIMA RT 151

STED
Schweiz

ARKITEKT
Hünerwadel Albers & Partner

ENTREPRENØR
Ziegelei Schumacher AG &
Meli Sichtmauerwerk GmbH

BILDER
Reiber Marketing, Giulio Coscia